Διδακτικές-Εκπαιδευτικές Επισκέψεις
Επισκέψεις Γ’ Τάξης σε Ε.Κ. Χαλκίδας & Εταιρία Μπαχαρικών Άτλας Δεληγιώργης

Επισκέψεις Γ’ Τάξης σε Ε.Κ. Χαλκίδας & Εταιρία Μπαχαρικών Άτλας Δεληγιώργης

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 η Γ΄τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκε  το Εργαστηριακό Κέντρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ενώ στη συνέχεια, δύο τμήματα της Γ΄τάξης επισκέφθηκαν την βιοτεχνία Μπαχαρικών Ατλας Δεληγιώργης η οποία εδρεύει στο Δοκό Χαλκίδας.

Ο Διευθυντής του Ε. Κ. Χαλκίδας κ. Γεωργόπουλος, υποδέχθηκε και ενημέρωσε τους μαθητές σχετικά με τους τομείς και τις ειδικότητες σπουδών που λειτουργούν στα ΕΠΑ.Λ. Χαλκίδας και εν συνεχεία, οι εκπαιδευτικοί του Ε. Κ. Χαλκίδας ξενάγησαν τους μαθητές μας στα εργαστήρια και απάντησαν στις απορίες των παιδιών.

Εν συνεχεία και κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην βιοτεχνία μπαχαρικών Άτλας Δεληγιώργης, οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της και γνώρισαν από κοντά την διαδικασία παρασκευής, συσκευασίας και προώθησης των μπαχαρικών. Στο τέλος της επίσκεψής μας προσφέρθηκαν από την βιοτεχνία Άτλας στους μαθητές μας φαγητό, νερό καθώς και ποικιλία συσκευασμένων προϊόντων μπαχαρικών υπό μορφή δώρου.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Ε.Κ. Χαλκίδας για την ξενάγηση και τις πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες τους, όσο και την βιοτεχνία μπαχαρικών Άτλας Δεληγιώργης για την εξαιρετική παρουσίαση ως προς τη λειτουργίας της, την περιήγηση στις εγκαταστάσεις, την εγκάρδια φιλοξενία της, αλλά και για τα όμορφα δώρα που τόσο απλόχερα πρόσφερε στους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς μας.